Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Японці підігріли спортивне купе Toyota GT86

На минулому тижні компанія Toyota оприлюднила офіційні данні колекційної версії купе під назвою Orange Club Series. Із назви стає зрозуміло, що GT86 доступний тільки у помаранчевому кольорі, отримає високоякісне внутрішнє оздоблення та розширений перелік базового оснащення. Також впізнати рідкісну модифікацію цієї моделі можна буде за рахунок інших елементів у дизайні кузова та унікальних 17-дюймових колісних дисків.

Цікавим фактом з прес-релізу новачка є інформація про колір Solar Orange, який відрізняється застосуванням тришарового покриття на поверхню кузова. До того ж, на автомобіль встановлюються задній спойлер та корпуса дзеркал заднього виду чорного кольору.

Під капотом Toyota GT86 Orange Club Series встановлено звичайний 2-літровий опозитний двигун на 200 к.с. В парі з 4-циліндровим атмосферним мотором агрегатується 6-ступенева механічна коробка перемикання швидкостей або автомат. За офіційною інформацією купе може розігнатися до 100 км/год лише за 7 секунд, а максимальна швидкість досягає 220 км/год. Середня витрата пального складає 8 літрів на кожні сто кілометрів пробігу. Ексклюзивний GT86 розроблявся виключно для фанатів цієї моделі та скоріш за все не потрапить у вільний продаж, адже всі заплановані автомобілі вже розкуплені клієнтами японського бренду. 

Інтер’єр GT86 Orange Club Series має декілька відмінностей від базового. По-перше сидіння цього красеня оббиті шкірою скомбінованою з алькантарою прошиті помаранчевими нитками. По-друге в салоні встановлено величезний інформаційно-розважальний комплекс з підтримкою DAB та Bluetooth. В пакет також увішли: клімат-контроль, алюмінієві накладки на педалі, підігрів сидінь та світлодіодні фари. В цілому, якість матеріалів обробки інтер’єру задовільна та відповідає конкурентам із сегменту компактних спортивних купе.

Долучитися до клубу фанатів Toyota GT86  не складно за умови наявності не менш ніж 35 тисяч євро, саме стільки просять за купе Orange Club Series на європейському ринку. Автомобіль вже доступний для замовлення, а отримати перші екземпляри можна восени 2017 року…

 

24.05.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Японці підігріли спортивне купе Toyota GT86

Політика конфіденційності